Offerter från kvalitetsäkrade kontorsstädare

Välkommen till kontorsstädare.com. Vi hjälper dig att nå flera tusen kontorsstädare genom ett par enkla klick.

Beskriv ditt behov
Ta emot offerter
Registrera ditt företag här

Beskriv ditt behov


Kontaktinformation


Kontorsstädning Göteborg

Även om Göteborg sägs vara fullt av goa och glada gubbar så blir även den gladaste gubbe lite surmulen när papperskorgarna är överfulla och disken hopar sig i diskhon.

Och precis som i alla andra Svenska orter måste en chef ta tag i problemet med kontorsstädning. Kontorsstädning i Göteborg är inte undantaget – trots det goa humöret.
En Göteborgschef kanske då tänker: ”Jag har ju så goa å glada gubbar här på kontoret så de ställer nog upp på att dra fram dammsugaren och ta en runda mellan de ekonomiska rapporterna.” Och det kanske de gör. Kanske inte.
Men om det gör det så glömmer chefen bort att för varje timme hans anställda ägnar sig åt kontorsstädning är en timme då de inte ägnar sig åt det de är anställda för och gör bäst. Och att någon är go å gla är ingen garanti för att denne är en hejare på att hantera en dammsugare. Men det finns de som är hejare på kontorsstädning i Göteborg. Flera duktiga och kompetenta företag trängs på kontorsstädningsmarknaden i Göteborg. Här är bara några exempel:

Guldhedens Städservice
Företaget är verksamt inom kontorsstädning i Göteborg och dess kranskommuner. De skräddarsyr kontorsstädningen efter de behov som företaget behöver. Om det handlar om en liten lokal en gång i veckan eller en stor lokal varje dag. Även hur omfattande städningen ska vara är de flexibla kring.

Kristallklart – städservice
Detta städbolag har hållit på med kontorsstädning i Göteborg sedan 1994. Utöver flexibilitet inriktar de sig på att vara lyhörda för kontorspersonalens önskemål och behov och vill gärna vara serviceinriktade och proffsiga.

A&O Städservice
Om din farfar var chef och anlitade kontorsstädning i Göteborg var det inte alls omöjligt att det var A&O Städservice som anlitades. Detta familjeföretag drivs nu av andra generationen och tillhör de äldsta i sin bransch i Göteborg – med den tradition och kompetens som lång erfarenhet medför.

Här har vi bara skrapat på ytan av företag som erbjuder kontorsstädning i Göteborg. En bra idé är att titta runt och begära in offerter samt ha samtal kring behov och förutsättningar – så städningen blir till belåtenhet.

Varför oss?
  • Vi jobbar endast med kvalitetssäkrade leverantörer, för er skull.
  • Vår tjänst är helt gratis att nyttja tjänsten.
  • Spara pengar genom att jämföra flera olika offerter från våra leverantörer
Artiklar från branscher
Relaterade sidor
Inkomna jobb

    WordPress database error: [Table './estimat_wordpress/wp_leadr_leads' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed]
    SELECT * FROM estimat_wordpress.wp_leadr_leads ORDER BY id DESC LIMIT 5

Statistik över inkomna förfrågningar