Offerter från kvalitetsäkrade kontorsstädare

Välkommen till kontorsstädare.com. Vi hjälper dig att nå flera tusen kontorsstädare genom ett par enkla klick.

Beskriv ditt behov
Ta emot offerter
Registrera ditt företag här

Beskriv ditt behov


Kontaktinformation


Kontorsstädning Stockholm

Som Sveriges huvudstad har Stockholm landets största koncentration av kontorsbyggnader och komplex. Således hittar man även den största andelen företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm.
Kontorsstädning i Stockholm kanske känns onödigt för vissa. Många företag är små, med liten personalstyrka och små ytor. En chef som vill hålla i slantarna och tänka kostnadseffektivt kanske väljer att lägga ut kontorsstädning i Stockholm på anställda. Men detta är ofta en väldigt kortsiktigt besparing. Betänk att varje timme som en anställd städar i stället för att göra det denna är utbildad till och bäst på – kan denne inte göra det där dennes kompetens ligger. Och detta är mycket sällan just kontorsstädning i Stockholm.
Däremot finns det – i alla dessa företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm – kompetens inom just detta område. De kan kostnadseffektivt och proffsigt skräddarsy en städning efter företagets behov – oavsett storlek.
Nedan är bara ett litet axplock bland alla de företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm.

B&B Städservice
Detta är ett företag som utöver kontorsstädning i Stockholm utför alla sorters städuppdrag i regionen, som städning av banker, hotell, idrottshallar, lägenheter, villor och så vidare. De har storleken och expertisen att ta alla former av städuppdrag. Här finns erfarenheten, kompetensen och kvalitén.

Anne Blom Städservice AB
Är ett annat företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Här vill man föra fram ett kvinnligt perspektiv av städningen. Två och två kommer städerskorna från Anne Blom och ser både detaljer och helhetsbilden. Både renhet och trevnad är något viktigt för att ett kontor ska må bra.

Kajsas Städ & Service
Startades 1986 av Anna-Karin Bellman och omsätter idag nästan 40 miljoner per år. Detta gör företaget till både erfaret i år och kompetent i storlek. Utöver den sedvanliga kontorsstädningen i Stockholm ser sig företaget även som serviceföretag där tjänster som snöröjning och vaktmästeri ingår. Detta gör att de kan erbjuda relativt heltäckande servicepaket där kontorsstädning bara är en del i helheten.

Som ni ser finns det gott om alternativ för den som söker kontorsstädning i Stockholm.
Begär in offerter och inled samtal med några intressanta städbolag – så finns den perfekta lösningen alldeles säkert.

Varför oss?
  • Vi jobbar endast med kvalitetssäkrade leverantörer, för er skull.
  • Vår tjänst är helt gratis att nyttja tjänsten.
  • Spara pengar genom att jämföra flera olika offerter från våra leverantörer
Artiklar från branscher
Relaterade sidor
Inkomna jobb

    WordPress database error: [Table './estimat_wordpress/wp_leadr_leads' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed]
    SELECT * FROM estimat_wordpress.wp_leadr_leads ORDER BY id DESC LIMIT 5

Statistik över inkomna förfrågningar