Offerter från kvalitetsäkrade kontorsstädare

Välkommen till kontorsstädare.com. Vi hjälper dig att nå flera tusen kontorsstädare genom ett par enkla klick.

Beskriv ditt behov
Ta emot offerter
Registrera ditt företag här

Beskriv ditt behov


Kontaktinformation


Kontorsstädning Uppsala

Om du driver ett företag i Uppsalatrakten bör du – precis som alla företagare – ha märkt behovet av kontorsstädning. När du för tusende gången satt upp en ny lapp med texten ”Din mamma jobbar inte här, städa efter er”, så börjar du inse att kontorsstädning i Uppsala kräver något mer än vad din personal uppenbarligen kan hantera.
Men det kanske inte är så konstigt. Du anställde på slutänden inte din personal för att de skulle städa – utan utföra andra uppgifter. Och om detta har växt till ett problem så har din personal uppenbarligen dålig kompetens i att städa och då slösar du med både din och deras kompetens, energi och tid och sätta upp en massa tjatiga lappar.
Det du söker är kompetent kontorsstädning i Uppsala. Som tur var erbjuder staden flera företag som kan erbjuda dig detta. Flera med god kvalité, kompetens och miljömedvetenhet.

Aros Home Consulting
Är ett företag som både utför städning i hem och kontorsstädning i Uppsala. De skräddarsyr efter era önskemål den kontorsstädning i Uppsala som ditt företag behöver. De är väl medvetna om den trivsel som ett kontor behöver och som en effektiv och väl genomförd kontorsstädning i Uppsala ger.

Fejax
Sedan 1992 har Fejax tillhandahållit kontorsstädning i Uppsala med omnejd. Företagets kompetens och kvalitet gestaltas i VD Marlené Eriksson – vars jobb du själv kan bevittna i TV4s Rent Hus. Så vill du granska deras kompetens i att utföra kontorsstädning i Uppsala är det bara att bänka sig framför tvn nästa gång det är dags för ett nytt avsnitt.

Jaffa
Detta är ett annat företag som ger dig kontorsstädning i Uppsala. Mycket välfunnet skriver de på sin hemsida ”Ja, alla kan städa men visst är det mer ekonomi i att ni gör det ni är bäst på och låter oss hjälpa er genom att göra det vi är bäst på!”
Vilket är själva filosofin i kontorsstädning i Uppsala och resten av Sverige.

Det finns pengar att spara – till priset av ett kontor som är städat med hög kompetens och miljömedvetenhet. Det handlar om att hitta rätt städfirma som ger dig kontorsstädning i Uppsala.

Varför oss?
  • Vi jobbar endast med kvalitetssäkrade leverantörer, för er skull.
  • Vår tjänst är helt gratis att nyttja tjänsten.
  • Spara pengar genom att jämföra flera olika offerter från våra leverantörer
Artiklar från branscher
Relaterade sidor
Inkomna jobb

    WordPress database error: [Table './estimat_wordpress/wp_leadr_leads' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed]
    SELECT * FROM estimat_wordpress.wp_leadr_leads ORDER BY id DESC LIMIT 5

Statistik över inkomna förfrågningar